SK Krakovany

0

7. místo, 19 bodů

Vstup do letošního ročníku bude Krakovanské ještě asi dlouho strašit. Začalo to těsnou porážkou v Bečvárech, následovala sice domácí výhra nad Nučicemi a pak jako když utne. Sice slibný bod s favoritem z Velimi, ale jinak nula, nula a nula. Po devíti odehraných kolech dvanáctá pozice a pouhých sedm bodů. V posledních čtyřech kolech ale přišly "povinné" výhry a tým se vyhřívá uprostřed tabulky.

 

V kádru Krakovanští protočili plných 22 hráčů. Dva borci naskočili do všech utkání (David Horák a kapitán Petr Kozel), dalších pět odehrálo jen o utkání méně. Deset utkání zvládl i sedmačtyřicetiletý Zbyněk Vodvářka.

 

Gólově bohaté ale zápasy Krakovan nebyly. V jejich utkání padlo celkem jen 50 gólů. Nastřílených je jen 28 a střelecky tým táhnou devítigóloví Aleš Dostál a David Chvojka. K nim se do tabulek zapsalo dalších šest střelců. Tým inkasoval 22 gólů, když nikde neutržil debakl a maximálně inkasoval v utkání třikrát.

 

Jen 14 žlutých karet mužstvo zdobí, ale 4 červené, z nichž hned dvě viděl Jan Špinka, pohled na tým kazí. Ale závěrečných devatenáct bodů je dobrým odrazovým můstkem pro jaro.

 

Máme i vyjádření hráče a duše krakovanského mužstva, Jana Špinky: "Za náš tým jsme rozhodně spokojeni. Jsme v lepší půlce tabulky a to se počítá. Tréninková účast byla parádní a fotbal nás bavil a to je to hlavní. Teď přes zimu zase dát dolů kila, které přibudou a jaro bude jistě lepší.

 

 

Z našeho týmu nejvíc musím pochválit nového kapitána Kozla, střelce Dostála a Chvojku a nesmím zapomenout na motorovou myš Davida Horáka, který byl asi nejlepším hráčem z našeho týmu.

 

 

Tabulka je podle bodů a těch má nejvíc Jestřábka. Herně proti nám však byly lepší týmy – Zásmuky, Nučice, ty se mi líbily nejvíce. Důrazem nás asi nejvíc bolel zápas v Kouřimi. Ztracené zápasy z naší strany, tak ty máme dva – první zápas v Bečvárech a doma s Velimí.  Ostatní zápasy to dopadlo podle zásluh. B. třídu v Krakovanech přejeme nejvíc Libodřicím, mají prima fanoušky a skvělé hřiště. Tak kluci pořádnou přípravu (smích).

 

 

Doufejme, že se na jaře opět sejdeme u našeho milovaného fotbálku a za jarního sluníčka, voňavých klobás a vychlazeného piva budeme svádět udatné bitvy.

 

 

Fotbalu zdar, Covidu Zmar"


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou