TJ Nučice

0

10. místo, 15 bodů

Oproti Bečvárům se dá rozdíl pěti bodů hledat v možnosti vzít rozehraného hráče z B týmu, v tom, že většinu zápasů odehrála kostra šesti hráčů: Matěj Chromý (13), Filip Kubalík, Lukáš Kulhavý, Petr Bradáč, Matěj Šulc a Tomáš Rybák (po 12) a ve větším hladu po výhře dokladovaném důraznější hrou (29 žlutých karet) a disciplínou (2 červené karty).

 

Není to tak jednoduché. Ale při ohledu na spoustu zraněných hráčů tento kádr na víc asi nemá. Dokázal přehrát všechny týmy v tabulce pod sebou, potrápil tabulkové sousedy a s výjimkou utkání v Plaňanech nikde nevybouchl. 

 

Tým střelecky táhne opět Filip Kubalík (14), ale celkově tým nastřílel 42 branek, což je druhý nejvyšší počet a podělilo se o něj 11 střelců. Střelecky produktivní jsou Matěj Chromý (8) a Jakub Novák (7), i když tomu nejvíce pomohla dohrávka v Č. Pečkách. Ale i to se počítá.

 

Na druhou stranu mužstvo hodně inkasuje. Což o to, když se vyhrává, tak se divák baví, protože v utkáních Nučic padlo (s výjimkou Ovčár, kde je to ale o něčem jiném) plných 80 gólů, což je průměr víc než šest za zápas. Ale právě velký počet obdržených branek mohl být příčinou ztráty bodů s Libodřicemi (4:5) a Štítary (3:4).

 

V sezóně naskočilo do hry 24 hráčů, největším sběratelem žlutých karet je Filip Kubalík (5) následovaný Petrem Nevšímalem (4), který je ale viděl v pouhých pěti utkáních. Nučice jsou také autorem rekordní výhry ročníku, když rozdrtily Ovčáry 14:0.

 

Co k uplynulé sezóně říká ikona nučické kopané Jan Vedral: "Za dvacet let, co jsem v Nučicích, jsem nezažil tak početnou marodku jako letos. Hned pět hráčů základní sestavy bylo dlouhodobě zraněno, jen díky široké hráčské základně z B-mužstva jsme neměli problémy s počtem lidí. V některých zápasech však chyběla kvalita, i proto jsme po pěti letech ve spodní části tabulky. Dalším faktorem je to, že jsme po pátém kole hráli bez trenéra. Tomáš Krutský skončil z časových důvodů a tak byla druhá polovina provizorní a sestavu dával dohromady předseda Milan Zápotocký, kterému na poslední tři kola pomohl zkušený Zdeněk Carvan, který naše mužstvo vedl už několikrát v minulosti. Všem hráčům i funkcionářům patří velký dík, že jsme toto složité období zvládli a získali alespoň 15 bodů.

 

Věřím, že se nám podaří sehnat kvalitního trenéra, kluci se dají zdravotně do pořádku a že na jaře budeme opět rozdávat fotbalovou radost."

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou