GALERIE: Potyčka trenéra s vedoucím odstartovala hromadnou bitku

0

Duel předpolsedního kola Kožíšek Re/max OP mezi domácími Libochovicemi a celkem TJ Podřipan Rovné přinesl pořádné drama, které s fotbalem nemělo nic společného. Vše odstartoval incident z 79. minuty.

11 minut před koncem zápasu došlo ke konfliktu mezi domácím vedoucím Milanem Šturmem a hostujícím koučem Pavlem Velebou. Veleba měl podle zápisu sudího Humla po vyslechnutí hrubých urážek od Šturma domácího vedoucího chytit pod krkem a následně udeřit pěstí do oblasti brady. 

 

To vyústilo v hromadnou potyčku obou mužstev. Jediným, kdo dostal červenou kartu, byl podle zápisu hostující Radek Mejzr, který měl během konfliktu v prostoru střídaček "prudce udeřit soupeře zezadu, rukou do oblasti hlavy". Postiženým byl domácí hráč Tomáš Štor, pro kterého následně musela přijet záchranná služba. Domácí však jako původce útoku nahlásili hostujícího Roberta Feka. 

 

Zápas byl po tomto incidentu přerušen a následně hlavním sudí ukončen z důvodu obavy o bezpečnost hráčů a realizačních týmů. Následně celek Rovné opustil místo konání zápasu.

 

Tímto však spor zdaleka neskončil. Oba celky podaly protesty, které najdete, stejně jako vyjádření hlavního arbitra, v naší galerii. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou