Červené Pečky - Nučice 2:6 (1:4)

0

Odložený zápas se dnes dohrával na hřišti Červených Peček a hosty byl tým Nučic. Ten si nejen díky čtyřem gólům Nováka odváží všechny tři body.

 

Střelecká forma Kuby Nováka

 

 

Info z utkání z pera Jana Vedrala:         Moc utkání jsme neměli tak pod kontrolou jako toto proti Červeným Pečkám. Od začátku jsme soupeře tlačili a už v 7.minutě otevřel skóre Chromý střelou z hranice vápna. Ve 13.min jsme si sice nechali dát branku po rozehraném přímém kopu a nedůrazu ve vápně. Pak však našel střeleckou formu Kuba Novák, který v rozmezí dvaceti minut vstřelil tři branky.    Soupeř v oslabení snížil

V 63.min domácí Zákoutský zbytečně oplácel v přerušené hře a šel rovnou do sprch. Paradoxně pak přišla naše nejslabší pasáž a soupeř v deseti snížil. V 77.min se opět prosadil Novák a v závěru ještě proměnil Petr Zápotocký penaltu za ruku a uzavřel účet zápasu na šesti brankách.

 

 

 

Ohlasy k zápasu
FK Červené Pečky Matěj Bílý, hrající trenér: No stejně tak jak bylo ošklivé počasí, tak byla i ošklivá naše hra. Byli jsme špatní, vůbec nám to nesedlo. Dělali jsme školácké chyby, byli jsme nepřesní v rozehrávce, alibisticky jsme bránili a takto bych mohl pokračovat. Každá naše povedená akce byla zastíněná třemi velkými chybami… Prostě den blbec. S týmy ze spodku tabulky neumíme hrát a takto to pak dopadá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou