KP Vysočiny: Hráčem 21. kola se stal Petr Sodomka z Přibyslavi

0

Hráčem 21. kola krajského přeboru Vysočiny zvolili fanoušci Petra Sodomku z Přibyslavi. Petr Sodomka patřil k nejlepším hráčům svého týmu v zápase s Velkou Bíteší a svůj výkon okořenil i jedním z gólů do hostující sítě. Přibyslav tak poprvé na jaře vyhrála a drží se těsně nad příčkami, které znamenají boj o záchranu.

Přibyslav vstupila do uktání s Bíteší ve velkém stylu. V první minutě dal gól Adamec a už v páté Petr Sodomka. I když další gól už Petr Sodomka nepřidal, utkání odehrál jako jeden z nejlepších hráčů, což ho přes sestavu kola vyneslo až nejlepšíhop hráče kola. I díky jeho gólu a výkonu bylo od začátku jasno, kdo zápas vyhraje. Fanoušci zato dali Petrovi 28 % hlasů. S 22% se za ním umístil Leoš Barák z Čáslavic, který režíroval výhru Čáslavic proti jednomu z aspirantů na postup Humpolci. Leoš dal při výhře 3:1 dva góly. I třetím hráčem na stupních je záložník. Jiří Skála z Herálce získal za svůj přínos v utkání s Jaroměřicemi 19% hlasů. Trošku mi na stupních chybí alespoň jeden z dvougolových útočníků, ale hráče kola vybíráte Vy fanoušci, a tito hráči mají fanoušku prostě více než jiní.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou