HVĚZDY V PRALESE: Pavel Kuka se trefil, viděl i žlutou kartu

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

Osmačtyřicetiletý útočník Marek Kincl vsítil další branku, pomohl Zlatníkům v výhře 7:2. Kincl dal na podzim šest branek, jeho Zlatníky jsou na dobré cestě postoupit z okresního přeboru do I.B třídy.

 

Pavel Kuka už oslavil 53. narozeniny, ale v okresním přeboru stále nastupuje za Rapid Psáry. Teď dal céčku Povltavské fotbalové akademie i svou první branku v sezóně, ale porážce 2:3 nezabránil. Viděl i žlutou kartu. Kapitánem týmu je Michal Pospíšil, mimo jiné mistr Evropy hráčů do 21 let z roku 2002, i on se střelecky prosadil.

 

Zdeněk Šenkeřík nastupuje za Mratín ve III. třídě a brankou přispěl k výhře 2:0.

 

David Lafata v Olešníku, janovičtí Jiránek s Řepkou, xaverovský Karel Piták nebo třeba plánský Roman Lengyel se střelecky neprosadili. Stejně jako Martin Abraham (Rozstání), Jaroslav Černý (Chabry), Tomáš Rolinek (Srch), Filip Dort (Dobříš) nebo třeba Marek Heinz (Hodolany).

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou