NEJ VÍKENDU: Parádní obraty ve skóre a pokoření hranice dvaceti branek v debaklu týdne

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

22:0 - TJ Mojžíř nasázel soupeři TJ Střekov jedenáct branek v každém poločase a byl z toho debakl víkendu. A pozor, šlo o utkání v I.A třídě Ústeckého kraje. Zdá se, že Střekov si účastí v I.A ukrojil hodně velký krajíc - zatím má na kontě 13 porážek při skóre 7:159.

 

0:13 - SK Chrlice B se doma nechala zostudit od týmu SK Moravská Slavia Brno B

 

STŘELCI VÍKENDU - 6 branek

Tentokrát stačilo na republikové maximum vstřelit v zápase šest branek. A to dokázalo hned několik střelců. Například Petr Malata (Čechie Zastávka) nebo Jan Šindler (jeho šest branek doplnil při výhře 11:5 pětigólový Černý). 

Dali jste o víkendu branku? Tak vězte, že vedle vás už to dokázalo v zápasech odehraných v soutěžích České republiky "pouze" 6705 dalších hráčů .

 

DIVOČINA VÍKENDU

Nejvíce karet celkově, a to jedenáct žlutých a dvě červené karty, přineslo střetnutí v divizi D mezi Ždírcem nad Doubravou a AFC Humpolec. Ze zápasu pro vás máme reportáž i ohlasy.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 890 diváků

Derby mezi Sokolovem a Karlovými Vary přilákalo v ČFL téměř 900 fanoušků. 

 

OBRATY VÍKENDU

Z vedení 5:1 prohra 5:6 - Tým TJ Sokol Prosečné se v sobotu po závěrečném hvizdu zápasu asi pořádně divil, co že se to vlastně stalo. Zdálo se, že proti Rudníku B získá pohodlné tři body, domácí vedli už 5:1. Jenomže pak se hosté probrali a v 79. minutě otočili na konečných 6:5!

 

Tři branky v nastavení a rázem to z 2:0 bylo 1:3 - Řeporyje prohrávaly s Modřany 2:0. Vyloučen byl Martin Fenin, i kvůli tomu rozhodčí nastavoval rovnou pět minut. Domácí vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenomže pak to přišlo. 90. minuta - bum - 2:1. 93. minuta - bum - 2:2. 95. minuta - bum - 2:3. Řeporyje si tak užily parádní obrat.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou