Ještě jednou rozdáme odměnu bezchybným tipérům a aktivním uživatelům

0

Tipujete na Fotbalunas.cz výsledky zápasů? Nebo posíláte z utkání, která navštívíte nebo sehrajete, fotografie či třeba reportáž? Tak v tom pokračujte, máme pro vás malou motivaci za vaši aktivitu - po víkendu vždy v úterý vylosujeme registrovaného uživatele (jenž buďto tipoval dané kolo, nebo zaslal obsah prostřednictvím registrované sekce), který získá voucher na slevu do specializované sportovní prodejny!

Vítěz voucheru v hodnotě 400 Kč za uplynulý týden

- Miroslav Baloun, který zaslal reportáž k zápasu

 

Vítěz voucheru v hodnotě 200 Kč za uplynulý týden

- Dominik Gloser, který bezchybně natipoval soutěž I.A sk. A Moravskoslezského kraje

 

Prosíme výherce, aby se pro vyzvednutí výhry ozvali z e-mailu, kterým jste na fotbalunas.cz zaregistrováni, na info@fotbalunas.cz.

 

V tomto kole se tipérům zdaleka nevedlo tolik, jako před týdnem. Kromě Glosera odeslali bezchybný tiket v soutěžích o sedmi zápasech už jen Zdeněk Voleský (I.A třída Pardubického kraje), Daniel Novotný (I.B třída sk. B Jihočeského kraje) a Radim Mudrik (I.A Zlínského kraje).

  

POSÍLÁNÍ INFORMACÍ A FOTEK ZE ZÁPASŮ

Na fotbalunas.cz mají příznivci klubů možnost, jak snadno a rychle k libovolnému zápasu sdílet nejen fotky, ale třeba i krátký popis gólových situací a jiných zajímavostí, které o zápasu víte, nebo jste je osobně viděli. 

 

Fotky a informace nám muže přes růžové tlačítko poslat úplně každý registrovaný uživatel. Pokud jím ještě nejste, zabere to jen dvě minuty. Chcete se s fanoušky podělit třeba i fotky z rozcvičky nebo oslavy vítězství po zápase? Také žádný problém! Vše bude redaktorem fotbalunas.cz rychle zveřejněno.

 

TIPOVAČKA

Nedílnou součástí portálu fotbalunas.cz je samozřejmě oblíbený Expert tip. Tipovat můžete výsledky jakékoli soutěže České republiky, je na vás, v kolika soutěžích chcete zkusit přesnost vašeho odhadu a poměřit se s ostatními tipéry. Tipovačku najdete vždy pod danou soutěží, stačí se zaregistrovat na fotbalunas.cz a můžete odesílat své tipy a doprovodit je třeba i komentáři!

 

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou