HVĚZDY V PRALESE: Fenin viděl červenou kartu a chyběl u nevídané koncovky zápasu

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

Moderátor Michal Hrdlička je jedním z klíčových hráčů Všenor ve III. třídě okresu Praha-západ a bude s týmem útočit na postup. V utkání hraném ve státní svátek pomohl k další výhře Všenorského SK rovnou hattrickem, v sezóně už se trefil desetkrát.

 

Bývalý ligový kanonýr Michal Ordoš přidal další dvě branky za Počenice v OP Kroměříž, se šestnácti góly je druhým nejlepším střelcem. Exligový Pavel Šultes hájí barvy Přední Kopaniny v pražském krajském přeboru . Tentokrát dal oba góly svého celku a zařídil tak remízu 2:2 se Zličínem.

 

Prosadili se i dva slavní jihočeští snipeři. David Lafata skóroval v krajském přeboru za Olešník. Prosadil se i Jan Koller v dresu Smetanovy Lhoty v OP Písek. Koller, který v sezóně nastoupil už i v bráně, skóroval v Oslově poprvé v sezóně.

 

Branky dali také xaverovský Karel Piták, vigantický Milan Baroš a také po zranění Václav Kadlec. Ten v dresu rezervy Mladé Boleslavi přispěl v ČFL sk. B k výhře rezervy 4:1 v Pardubicích, Kadlec odehrál 83 minut.

 

Martin Fenin hraje za Řeporyje v I.A sk. B a podruhé v této soutěži byl vyloučen (poprvé to bylo 6. září minulého roku). Tentokrát šel v 83. minutě ven po druhé žluté kartě. První viděl za hraní rukou, při druhé se obrátil po zákroku protihráče na rozhodčího se slovy "To už je karta, ne?" Těžko říct, zda to sudí vzal tak doslovně, každopádně za to udělil Feninovi druhou žlutou kartu, zároveň byl vyloučen také hráč Modřan. Každopádně duel měl nevídanou koncovku - Řeporyje totiž obrátily skóre na 3:2 góly v 90., 93. a 95. minutě!

 

Žlutou kartou byl o víkendu napomínán David Limberský (Domažlice - ČFL), ale také Marek Kincl, Adam Varadi nebo David Kalivoda.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou