HVĚZDY V PRALESE: Mercedes zářil – Petr Švancara nasázel čtyři góly

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Petr Švancara, známý fotbalový showman, pomohl svým Vilémovicím čtyřmi góly v zápase I.B třídy k výhře 10:1. S 11 góly je zatím na třetím místě tabulky kanonýrů soutěže.

 

Dařilo se i Milanu Barošovi. Před 180 diváky gĺově otevřel i uzavřel skóre zápasu svých Vigantic proti Horní Lidči v I.A třídě Zlínského kraje a zařídil tak výhru 4:3. Vigantice jsou na pátém místě, Baroš dal v sezóně čtyři góly.

 

Za Srch se při výhře 7:1 opět trefil bývalý hokejista Tomáš Rolinek, pozadu nezůstal ani hráč, který se s ním setkával při extraligových utkáních, Tomáš Vlasák. Trenér hokejové Plzně vsítil za Benice v okresním přeboru a jeho gól byl tím rozhodujícím.

Řeporyje prohrály v I.A třídě potřetí v řadě, nezachránila je ani vedoucí branka z dílny Martina Fenina. Trefili se také Radim Holub, Tomáš Okleštěk, Michal Ordoš nebo Tomáš Čížek.

 

 

Karel Piták dal čtvrtý uklidňující gól Xaverova proti Kyjím Praha, další exslávista David Kalivoda zase vsítil v I.B třídě za Sázavu.

 

Sedmačtyřicetiletý Rudolf Otepka se vrátil na fotbalový pažit a byl u jasného vítězství rezervy Malše Roudné nad Sedlecem.

 

Horst Siegl se tentokrát za Jíloviště neprosadil, stejně jako Vojtěch Dyk, Jan Koller nebo Pavel Kuka, který ve třiapadesáti letech odehrál celé utkání za Psáry v okresním přeboru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou