HVĚZDY V PRALESE: Kapitán hokejových mistrů světa zazářil hattrickem

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Tomáš Rolinek, bývalý hokejový reprezentant a kapitán mistrů světa z roku 2010, si chodí v pardubickém okresním přeboru zahrát za Srch. V posledním zápase přispěl hattrickem k výhře 9:0, v sezóně už má na kontě 7 gólů. Dvakrát se za Počenice trefil Michal Ordoš v OP Kroměříž. Řepkovy Červené Janovice se tentokrát zapotily, rezervu Uhlířských Janovic porazily až díky brankám v závěru utkání 4:2. A hned jejich dva góly obstaral Martin Jiránek.

 

Gólem se prosadil i pětačtyřicetiletý Radim Holub v OP Chrudim. Exligový Ladislav Volešák hraje ve třetí nejvyšší soutěži, v ČFL nastoupil proti Rakovníku, který vede z pozice kouče Jiří Novotný. Rakovník vyhrál a pozor, Novotný si v 51 letech připsal v ČFL další start, když nastoupil v 77. minutě. Poprvé se střelecky prosadil Brazilec Joao Felipe, který přišel ze Slavie a ve čtvrtém zápase skóroval hned dvakrát.

 

Gólem si víkend zpříjemnil i Karel Piták nebo exligový Tomáš Marek. Skórovali rovněž bývalí reprezentanti David Lafata a Martin Fenin. Fenin přidal i žlutou kartu a musel skousnout vysokou porážku 1:7 – jeho gól ve 2. minutě sice znamenal vedení Řeporyjí, ale pak už pálily přesně pouze Nebušice.

 

Mario Holek nastoupil za Rajhradice v jihomoravské I.A třídě a byl u výhry svých Rajhradic, Aleš Urbánek nastoupil za Nevšovou ve zlínském KP, jeho celek si rozdělil s Luhačovicemi po bodu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou