NEJ VÍKENDU: Deset gólů za poločas, po pěti na každé straně

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DIVOČINY VÍKENDU

Hned dva zápasy ukončili rozhodčí předčasně kvůli napadení. 

Zápas Libouně s Vracovicemi, utkání IV. třídy okresu Benešov, byl ukončen ve 38. minutě z důvodu fyzického ataku hlavního rozhodčího - více ZDE.

 

Do utkání, které skončilo hromadnou strkanicí, nastoupil v dresu Hutiska i exteplický trenér Radim Kučera – psali jsme ZDE

 

DEBAKL VÍKENDU

15:0 - FK Hředle - FC Olešná (OP Rakovník) 

0:12TJ Rebel Dolní Město B - TJ Sokol Leština B (IV. třída Havlíčkův Brod) 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 565 diváků

Na divizní duel Frenštátu pod Radhoštěm a Frýdlantu nad Ostravicí si našlo cestu téměř 600 fanoušků. Fotbal je ale moc nepotěšil, utkání skončilo 0:0

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 GÓLŮ

Marek Tomis přispěl v OP Český Krumlov k výhře své Křemže nad Holubovem v poměru 9:2 hned sedmi brankami!

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

Utkání FK Viktorie Velký Osek B - TJ Meteor Hradištko I. bylo po půli 1:1. Ve druhém poločase padlo ale nevídaných deset branek, po pěti na každé straně. O vítězi tak za stavu 6:6 rozhodovaly až penalty.

 

Gólově nejbohatším utkáním České republiky bylo střetnutí céčka Velkého Meziříčí a Strážku, které skončilo 13:5.

 

Rezerva Řetězárny vedla v poločase už 5:1. Jenomže ani to jí ke třem bodům nestačilo. Vidnava v průběhu druhé půle obrátila skóre na 6:5 a hosté byli nakonec rádi, že vyrovnávacím gólem dovedli utkání do penalt.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou