Filip Schneider skončil jen těsně za Janem Rohlíkem, Jakub Mokoš uzavřel trojici nejlepších

0

Č E S K O K R U M L O V S K O - V pořadí již třetí hlasovací anketa o Hráče kola se dočkala svého vyhlášení a nutno dodat, že sledovanost, čtenost a samotné hlasování nám na počtu opravdu krásně narůstá, za což vám všem děkujeme. Zajímavý duel svedla první dvojice mladíků, jmenovitě vyšebrodský hrot Jan Rohlík a velešínský gólman Filip Schneider, kde první jmenovaný a náš novopečený Hráč kola zvítězil o pouhé dva hlasy, pomyslného bronzu se zhostil obránce Dolního Dvořiště - Jakub Mokoš.

 

1. místo - Jan Rohlík  |  28% hlasů
Mladičká část týmu, která je dozajista přínosem. Trenéři na něj spoléhají v jeho aktivní hře za "A tým" a zároveň pendluje i do "Béčka", kde se také střelecky umí prosadit. Ačkoliv nepatří mezi nejaktivnější sběratele vstřelených branek, co se týče jeho práce na hřšti, zde plní na jedničku. Dobrou práci odvádí v obranné fázi a v ofenzivní hře dokáže soupeřově obraně působit nepříjemné komplikace. Tento Benjamínek si titul Hráče kola dozajista zasloužil, což nám zcela určitě dokáže v dalších jeho startech.

 

2. místo - Filip Schneider  |  28% hlasů
Další mladíček, jenž útočil na titul nejlepešího hráče uplynulého kola. Jeho sok, kterému se k poslednímu zápasu postavil a jednou z jeho kopačky i inkasoval,  jej porazil o pouhé dva hlasy, což je sice téměř mizivé, ale také rozhodující. Nízkověkový velešínský brankář ale určitě bude mít ještě mnoho příležitostí na anketní prvenství dosáhnout. Dorostenecký strážce branky, jenž svými výkony i přes prohraný zápas zaujal a svůj tým po několikáté podržel je nedílnou součástí základní sestavy "B týmu"mužstva.

 

3. místo - Jakub Mokoš  |  17% hlasů
Oproti svým dvěma úspěšnějším soupeřům se procentuálně propad, ale ani to mu nezabránilo figurovat v TOP trojici hráčů ze sestavy kola. Společně se svým týmem sice opět body uhrát nedokázal, ovšem jeho výkon na hřišti byl pozdvihnutíhodný. Své úkoly v obranné řadě plnil na 100%, hráči, jenž na něj útočil, nedovolil takřka nic, odvedl skvělou hru a též mohl zápas ještě zdramatizovat. Střela z jeho kopačky ke vší smůle ale rozezvonila pouze konstrukci branky. Přesto si tím, co na hřišti odvedl, získal pozornost nejen trenéra, ale zaujal i naší redakci a své fanoušky, kteří pro něj hlasovali

 

 

A zítra se, milí čtenáři, můžete těšit na pravidelný rozhovor s hráčem kola. Tentokrát vyzpovídáme šťastného vítěze Jana Rohlíka, který bude odpovídat na naše zvídavé otázky a jistě vám prozradí i něco z toho, co o jeho osobnosti vůbec ani netušíte.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou