NEJ VÍKENDU: Šest červených za zápas? To tu ještě nebylo!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DIVOČINA VÍKENDU - 6 ČERVENÝCH KARET

Tak tohle je rekord sezóny! Sparta Radonice se doma utkala se Sokolem Vilémov v okresním přeboru Chomutov. Utkání skončilo 1:2, ale zajímavější je, že zápas přinesl celkem šest vyloučení! Čtyři na domácí straně a dva hráči šli pod sprchy z hostujícího celku. Dvě vyloučení přišla po druhé žluté kartě, čtyři pak po vzájemných potyčkách hráčů z 15. a 70. minuty.

 

KANONÝR VÍKENDU - 8 BRANEK ZA ZÁPAS

Vojtěch Jelínek z Nadějova přispěl k výhře 17:0 na půdě Kamenice rovnou osmi brankami. Posunul se tím tak na patnáct přesných tref v sezóně.

 

DEBAKLY VÍKENDU

18:0TJ Sokol Držkov - FK Přepeře B

0:17SK Kamenice 1933 - TJ Mír Nadějov

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 946 diváků

Přerov uvítal v divizi E na zápas s Kozlovicemi 946 diváků! A domácí své fanoušky potěšili vysokou výhrou 5:0, Přerov se s Hranicemi dělí o první místo v tabulce.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Utkání TJ Sokol Vrhaveč B - TJ Sokol Kvasetice mělo zajímavý vývoj skóre. Domácí vedli 2:0, pak prohrávali 2:3, dostali se do vedení 4:3, hosté otočili na 4:5 a Vrhaveč v 92. minutě urvala vyrovnávacím gólem bod. A po penaltách k nim přidala i druhý.

Zápas mezi Študlovem a Střelnou skončil také remízou 5:5, zajímavostí bylo, že domácí vedli už 4:1. Střelná sice ztrátu ve druhé půli dotáhla, jenomže v 91. minutě se trefil domácí Lysáček. Jenomže Střelná ještě v 93. minutě zareagovat - 5:5!

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou