HVĚZDY V PRALESE: Červené Janovice s reprezentanty drtí soupeře

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Petr Švancara se trefil za své Vilémovice v I.B třídě a uzavřel na konečných 6:0. V sezóně vstřelil už sedm branek. K vysoké výhře, dokonce 8:0, přispěl také Marek Heinz, který válí v Hodolanech v okresním přeboru. V ročníku zatím slavil branku šestkrát. Gól dali i exligový Pavel Šultes (Přední Kopanina), Pavel Mezlík (Velké Meziříčí), Radim Holub (Dřenice), Tomáš Čížek (Pěnčín) a Adam Varadi (Vratimov).

 

Naopak David Lafata nebo Milan Baroš sice v sestavách svých celků nechyběli, ale tentokrát se neprosadili. Stejně jako David Rozehnal, Jiří Štajner nebo třeba David Kalivoda. Radek Dosoudil si v dresu Neratovic připsal žlutou kartu. Radek Sňozík střáží branku týmu FK Lety v I.B třídě a udržel čisté konto proti Dalekým Dušníkům.

 

Červené Janovice jsou postrachem soupeřů ve III. třídě okresu Kutná Hora, tentokrát vyhrály 7:0 a gól dal i Martin Jiránek a Roman Bednář.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou