Tvrdíkovy plány se Slavií, radil mu nejlepší agent na světě

0

Jaroslav Tvrdík společně s pražskou Slavií myslí na budoucnost. V přestupové politice si nechal poradit od nejlepšího hráčského agenta na světě Mina Raioly, co mu poradil?

Nákup hráčů pouze do věku 22 let

"Jak jsem slyšel, nejlepší fotbalový produkt je dvaadvacetiletý hráč se zkušenostmi z národní ligy a mezinárodních soutěží," přiblížil Tvrdík konverzaci s Raiolou. Je však otázkou, jak se k tomu bude stavět tým okolo trenéra Trpišovského. 

 

Akademie na Šeberově

"S akademií počítáme. Na jaře příštího roku se rozběhnou práce, v září přespříštího roku musí být první etapa dokončena, musí tam trénovat první děti." Prozradil slávistický boss. V Šeberově se staví nová škola, která by měla právě úzce spolupracovat s budoucí akademíí. Na ploše 150 tisíc metrů čtverečních by se mělo nacházet jedenáct fotbalových hřišť.

 

Národní stadion v Edenu

Nedávno jsme psali o plánech Sparty, která by ráda postavila nový stadion pro sebe i pro reprezentaci, do hry se vložila i Slavie. Kapacita Edenu by šla navýšit až na 35 tisíc míst, což je kvóta pro vrcholné akce mezinárodního významu. Náklady by se měli pohybovat okolo jedné miliardy korun, pro srovnání výstavba stadionu, kterou plánuje Sparta by orientačně vyšla na tři až čtyři milardy korun. "Viděl jsem nabídku Sparty, že by mohl stát na Strahově za tři až čtyři miliardy korun, my máme na stole variantu, že může být Národní fotbalový stadion v Edenu za osm set až devět set milionů v Edenu," doplnil Tvrdík.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou