HVĚZDY V PRALESE: Koller nastoupil v bráně, Lafata nasázel hattrick

1

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

David Lafata ukázal, že střílet branky se prostě nezapomíná. Při výhře Olešníku v krajském přeboru nasázel hattrick. Další exligový kanonýr Jiří Kowalík se trefil za Sokol Ořechov, jeho gól byl dokonce vítězný. A prosadil se i Michal Ordoš, ten je druhým nejlepším střelcem v OP Kroměříž.

 

Bývalý skvělý obránce David Rozehnal hraje v olomoucké I.B třídě, jeho gól ale Kožušanům stačil jen na bod.

 

Osmačtyřicetiletý Marek Kincl rozhodl utkání okresního přeboru svým gólem.

 

Jiří Štajner v pětačtyřiceti letech válí v divizi! Tentokrát brankou přispěl k vítězství České Lípy nad Meteorem Praha. Ještě o rok starší je Patrik Gedeon, i on se ale drží ve skvělé kondici a v divizi hájí barvy Chomutova. O víkendu dal gól do sítě Březové a přispěl k výhře 3:1.

 

Gól Jana Rajnocha nestačil Jílovišti k úspěchu proti Novému Strašecí v I.B třídě Středočeského kraje. Roman Lengyel po delší době naskočil za svou Planou v jihočeské I.A třídě a proměnil penaltu.

 

Jan Koller nastoupil za svou Smetanovu Lhotu v okresním přeboru a pozor, postavil se do brány. Inkasoval jednou a jeho tým vyhrál 4:1.

 

Martin Fenin se vrátil do sestavy Řeporyjí, ale střídal už v 15. minutě.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2021 22:07
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
Neuvedli jste Tomáše JANÍČKA (39 let), který nasbíral ligové starty (224) v dresu Mladé Boleslavi a Zlína. V dresu Sokola Veselá v I.B třídě Zlínského kraje přispěl 2 brankami k vítězství domácí Veselé nad Kostelcem 5:0.

Ostatní čtou