Nejlepším hráčem 7. kola 1.B třídy - sk. H, se stává ...

0

... Lukáš Macháček ! Deštné se v důležitém souboji se na hřišti Zdelova nepovedlo bodovat. Po hodně špatném prvním poločase, přišlo ale výrazné zlepšení v tom druhém. Jedním z nejvýraznějších článků tohoto zlepšení, byl právě levý obránce Lukáš Mácháček. Ten svým gólem alespoň trochu nakopl hostující celek myšlenkám na možný zvrat. Nakonec to, ale bohužel pro Deštné nedopadlo.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Lukáš Macháček            -  Deštné v OH                    - 31% hlasů!
2. Tomáš Dobiáš                -  Borohrádek                      - 25% hlasů!
3. Milan Pavliš                      -   Předměřice n. L.          - 19% hlasů!

 

Druhý Tomáš Dobiáš, pravý bek TJ Lokomotiva Borohrádek si v této sezóně poprvé vyzkoušel, jaké to je prohrát. Za svůj výkon se ale vůbec stydět nemusí, protože byl za něj oceněn cenou "Hráč utkání".

 

Třetí Milan Pavliš,  brankář TJ Slavoj Předměřice n. L., sice inkasoval hned třikrát. Za svůj výkon si přes to zasloužil označení " Hráč utkání". Milan svou svatyni bránil neúprostně. Hráči Lípy n. O. měli mraky šancí. Předměřice proto můžou svému brankáři jedině děkovat, že je zachránil před debaklem.

 

Pokud nevyhrál Váš favorit, nemusíte z toho být vůbec smutní. V příštím kolem tu bude další hlasování a třeba se Vám podaří svého koně "protlačit" na nejvyšší stupínek. Ten si tento týden užívá Lukáš Macháček a proto s ním v sobotu přeneseme rozhovor!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou