Univerzitní medailonky #1

0

UFoL, neboli Univerzitní fotbalová liga, má za sebou dvě odehraná utkání, ve kterých padlo celkem třináct branek. O atraktivitu a líbivost fotbalu tak nouze opravdu není. Kdo ale vlastně stojí za jednotlivými týmy? 

 

Pojďme si představit první čtyři mužstva, skrze jejich vedoucí.

 

Lekářská fakulta univerzity Karlovy v Plzni se nachází ve skupině C, tzv. Čechy západ. O postup do čtvrtfinále bude bojovat se Západočeskou univerzitou v Plzni a s Vysokou školou technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích. Vedoucím mužstva je Jan Matas, který jinak hraje za Rokycany a nedávno byl dokonce zvolený hráčem kola Divize A

 

Právě Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích je druhým týmem, který si představíme. S týmem z LF UK se utkají 19.10., těžký duel se ZČU je čeká o týden později, 26.10. Obě utkání se odehrají od 19:00. Tým z VŠTE má na starosti Jakub Horák.

 

Ve skupině A se nachází Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, jejíž mužstvo zastupuje Pavel Krajča, jinak nesmírně talentovaný futsalista. UTB se v základní skupině již utkala s Univerzitou Palackého v Olomouci. Vítěze toto klání ale nenašlo, utkání totiž skončilo smírně 4:4! O postup tak budou fotbalisté UTB bojovat proti mužstvu z Masarykovy Univerzity v Brně.

 

Posledním, koho si dnes představíme, je Univerzita Karlova z Prahy. Vedoucí Jakub Kokštejn povede své hráče do boje proti VŠCHT, ČZU a VŠE. Poslední dva zmiňované týmy se spolu utkaly již 23.9. a zápas dopadl jednoznačně pro ČZU v poměru 5:0. Svěřenci Jakuba Kokštejna se poprvé ukážou již 30.9. od 13:00 proti VŠCHT. Další zápas je čeká o týden později proti VŠE a poslední klání, proti ČZU, bude znát svůj termín co nevidět.

 

Představení všech čtyř, včetně krátkých rozhovorů, naleznete v naší galerii.

 

Startuje Univerzitní fotbalová liga!

UFoL: vše, co potřebujete vědět

Pražské univerzitní derby dopadlo jednoznačně

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou