Nejlepším hráčem 7. kola 1.B třídy - sk. E, se stává ...

0

... Pavel Dvořák ! Stopér FC Spartak Kobylice je pevným článkem defenzívní hry jeho týmu. Kobylice se nadále drží na špici tabulky a on sám na tom má zcela jistě obrovskou zásluhu. V tomto kole se mu podařilo dokonce pomoct svému týmu i v útočné fázi. Podařilo se mu totiž vstřelit úvodní gól v souboji s FK AFK Hronov. Soupeři se sice ještě povedlo na jeho trefu zareagovat. Kobylice si ale nakonec připsaly pohodové vítězství 5:1.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Pavel Dvořák           -  Kobylice              - 60% hlasů!
2. Tomáš Jiřička         -  Dolní Kalná        - 15% hlasů!
3. Jan Marko               -   Nepolisy                - 7% hlasů!

 

Na krásném druhém místě se umístil útočník Dolní Kalné, Tomáš Jiřička. Tomáš se svými góly výrazně podílel na těsné výhře svého celku v zápase s Kopidlnem. Pro Dolní Kalnou to tak byly první tři body v této sezóně.

 

Pomyslnou bronzovou medaili si může na krk pověsit Jan Marko. Brankáře je třeba taky ocenit a tak si tento gólman Nepolis třetí místo stoprocentně zaslouží. Svému týmu několika zákroky pomohl získat těžký tři body na hřišti Police n. M.

 

Nevyhrál Váš favorit ? Nevadí, v přištím kole se dočkáte dalšího hlasování a dalšího vítěze se kterým Vám přineseme rozhovor. Rozhovoru s dnešním vítězem se dočkáte hned ve čtvrtek! Takže se určitě máte na co těšit.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou