HVĚZDY V PRALESE: Marek Heinz se blýskl pěti góly! Nastoupil i Vojtěch Dyk

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Útočník David Lafata zaznamenal první gól v sezóně, při výhře 3:0 svého Olešníku se trefil proti Prachaticím. Mercedes Petr Švancara dal dva góly Vilémovic při výhře 8:4, dvakrát se prosadil i Tomáš Polách.

 

A jdeme na reprezentanty z EURA 2004. Ze řetězu se utrhl Marek Heinz, který v OP Olomouc v dresu Hodolan nasázel rovnou pět gólů! Při chuti byl i Milan Baroš, který zařídil remízu Vigantic dvěma trefami (psali jsme ZDE). Na hřišti ho jistil i René Bolf. A Martin Jiránek se zase postavil do zápasu po boku Tomáše Řepky či Romana Bednáře a pomohl Červeným Janovicím k výhře 12:1.

 

Jednapadesátiletý Jiří Novotný znovu nastoupil v ČFL, třetí nejvyšší soutěži. Rakovník o svého hrajícího trenéra vyztužil defenzivu na poslední desetiminutovku vítězného zápasu s Karlovými Vary. Jan Rezek hraje za teplické béčko a dvěma góly zajistil remízu s rezervou Jablonce. Také Mario Lička také nastupuje v ČFL, v zápase Benešova střídal v 90. minutě a viděl žlutou kartu. A dokonce vyloučen byl exslávista Zdeněk Šenkeřík. Ten dvakrát kritizoval rozhodčího. "Proč to pořád pískáš, nech nás hrát. Pískáš to jak na nádraží." = 1. žlutá. "Pískáš to pořád jako pí*a." = 2. žlutá. Jeho Mratín i v oslabení vyrovnal v nastavení v 97. minutě.

 

Tomáš Vlasák, trenér a manažer hokejové Plzně a trojnásobný mistr světa, hraje v Praze za Benice a vsítil z penalty. Zasloužil se tak o remízu 1:1. Zpěvák a herec Vojtěch Dyk nastoupil  za Vacov C, výhru 9:0 ale gólovým zápisem nepodpořil. Moderátor Michal Hrdlička dal tentokrát pouze dva góly, jeho tým vyhrál vysoko 19:0.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou