Rakovník hlásí zajímavou posilu, v ČFL bude nadále působit Brazilec Joao Felipe

0

Už tak velká cizinecká legie v týmu SK Rakovník se rozrostla o velmi zajímavé jméno. Je jím Joao Felipe, který působil ve Slavii Praha.

V září Slavia Praha oznámila, že v jejím dresu po dohodě končí Brazilec Joao Felipe. Měl se údajně vrátit domů do Brazílie, ale nakonec nabral jiný směr a nemusel ani nastupovat do letadla. Mladého ofanzivního hráče totiž nově angažoval SK Rakovník. 

 

Felipe tak bude pokračovat v ČFL A, což je soutěž, kterou velmi dobře zná, protože v ní nastupoval od svého příchodu z Palmeiras za béčko českého mistra. Do áčka se však přes velká očekávání po svém příchodu nedokázal nikdy probojovat. 

 

Pozornost Slavie upoutal brazilský mladík na CEE Cupu v Praze, kde nastupují mužstva do devatenácti let a on v dresu Palmeiras zářil. Slavia tak neváhala a hráče koupila. 

 

Brazilec si nevedl špatně především v mládežnické Lize Mistrů, kde vstřelil čtyři branky v šesti utkáních, kde byly pražskému celku za soupeře kluby Borussia Dortmund, Inter Milán a FC Barcelona. 

 

Nyní se bude snažit restartovat svou kariéru v celku, který je plný zahraničních hráčů. Budeme zvědaví, jak brazilský mladík do mužstva zapadne a o všech zápasech ČFL vás samozřejmě budeme informovat. Připíše si první start již tuto sobotu v Hostouni, kde se bude válčit o důležité body.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou