Jihlava sestřelila ligového soka, ostatní favorité nezaváhali

0

Ve středu byla na programu hned čtyři utkání v rámci MOL Cupu. Zrodilo se jedno překvapení, když prvoligové Pardubice nestačily na Jihlavu. Plzeň, vedoucí tým Fortuna Ligy, si stejně jako Mladá Boleslav a Olomouc se svým soupeřem poradila a postoupila.  

Domácí Jihlavu rozjásal již v 11. minutě Arroyo. Ve druhém dějství navíc skóre navýšil mladík Tureček a s Pardubicemi bylo zle. Jejich mizérii podtrhla červená karta pro Čiháka, kterou inkasoval v závěru duelu. 

 

Viktoria přivítala na svém svatostánku Příbram, která první ligu opustila po nepovedené loňské sezóně. Když se ve 4. minutě trefi Havel, vše nasvědčovalo snadnému vítězství Západočechů. O pár minut později však domácí zmrazil Zorvan. Ve druhém dějství našel střídající Kayamba Šulce, který vystřelil i přes nepřesvědčivý výkon Plzni vítězství 2:1 a postup do dalšího kola MOL Cupu. 

 

Vlašim, která sází především na mladíky ze Slavie, se střetla s Olomoucí a i přes srdnatý výkon padla 1:2 díky Daňkově brance ze 79. minuty. 

 

Nejvíce gólů přineslo utkání dalšího exligového týmu, Opavy, s Mladou Boleslaví. Výhru družiny Karla Jarolíma 4:2 spojenou s postupem do osmifinále poháru režírovali naskočivší mladíci. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou