Zdeněk Zlámal měl problémy ve Skotsku kvůli kauze Kúdela, dokonce platil i pokutu

0

Zdeněk Zlámal, který před nedávnem ukončil svou profesionální kariéru se v pořadu Tiki-Taka rozpovídal o tom, jaké měl ve Skotsku problémy kvůli všem známé kauze okolo Ondřeje Kúdely a Glena Kamary...

Za pár dní, konkrétně 30. září dojde k dalšímu souboji glasgowských Rangers s českým klubem. V Česku nepopulární tým zavíta na hřiště pražské Sparty v rámci skupinové fáze Evropské ligy.

 

"Bojím se o bezpečnost kohokoli, kdo cestuje do Prahy - hráčů a fanoušků. Pěkný výlet by se mohl zvrtnout v tragédii," prohlásil právník finského reprezentanta Kamary.

 

Zdeněk Zlámal, který před třemi měsíci skončil ve Skotsku, promluvil: "Opatrně jsem se také k něčemu vyjádřil a dostal jsem za to ve Skotsku pokutu. Docela tučnou. A to jsem řekl jen to, že není důkaz a měla by se ctít presumpce neviny. Klub na mě tlačil, abych se omluvil, ale to jsem neudělal, protože jsem nevěděl, za co bych se měl omlouvat," řekl Zlámal.

 

Dále prozradil, že měl dokonce i problémy v šatně se spoluhráči. "Samozřejmě v rámci mezí, ale stál jsem si za svým. Došlo na výměnu názorů a skončilo to tak, že já mám jiný než oni," přiblížil Zlámal.

 

Můžeme jen doufat, že utkání mezi Spartou a Rangers proběhne hladce a bez problémů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou