UFoL: vše, co potřebujete vědět

0

Méně než týden zbývá do zahájení Univerzitní fotbalové ligy a proto je na místě podívat se na to, co už víme a co je dobré vědět. Kdo s kým nastoupí ve skupině, jaké univerzity se účastní a kdy se odehrají první kola? Na to vše již známe odpovědi.

Jak jsme již informovali v úvodním článku, ligy se účastní celkem 13 týmů. Pět z Prahy, tři z Moravy, zbylých pět z Čech.

 

Z celkem čtyř skupin vzniknou čtvrtfinálové dvojice, které se vyřazovacím systémem utkají o nejlepší tým UFOL.

 

Ambasadory soutěže jsou přední čeští fotbalisté - Lukáš Provod, David Huf a Michal Šmíd - hráči, kteří aktivně hrají (hráli) fotbal v nejvyšších soutěžích a zvládají (zvládali) náročný fotbalový program skloubit se studiem.

 

Již delší dobu je známé rozlosování skupin, dnešním dnem známe také termíny prvních kol. 

 

Rozlosování skupin, los zápasů, termíny prvních kol a mnohé další naleznete v naší galerii, veškeré fotky pochází z FB stránek Univerzitní fotbalové ligy, kterou doporučujeme sledovat!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou