Nejlepší český MMA zápasník o víkendu nastoupí v dresu mateřského klubu

0

Bojovník Jiří Procházka, kterého můžete znát také pod přezdívkou "Denisa", má za sebou dva vítězné zápasy v nejprestižnější lize UFC a s největší pravděpodobností bude dalším titulovým vyzyvatelem. Jirka se s oblibou zmiňuje o Hostěradicích na Znojemsku, kde strávil podstatnou část svého života a vždy se tam rád vrací. Nemalý úsek dětství věnoval hraní za místní fotbalový klub, jehož dres v sobotu 18. 9. znovu oblékne. 

"Za Hostěradice jsem hrával už jako malý kluk. Teď si půjdu zahrát po dlouhé době, takže jsem na nás zvědavý. Půjdeme si pro to". Uvedl pro Náš fotbal Procházka.

 

Hostěradice se od 13:30 utkají s Prosiměřicemi, které jsou podle tabulkového postavení mírným favoritem. Celý duel bude možné sledovat na stanici ČT sport v rámci projektu Náš fotbal živě. Komentovat ho budou Vlastimil Vlášek a Luděk Zelenka.

 

Vzhledem k tomu, jak rychle vstoupil "Denisa" do povědomí široké veřejnosti, se očekává velká sledovanost jak u televizních obrazovek, tak přímo na místě dění. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou