NEJ VÍKENDU: Tři střelci se v České republice zaskvěli sedmi góly

0

 

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde sudí rozjeli karetní mariáš?

DEBAKLY VÍKENDU

16:0 

16:0 

0:15 

 

KANONÝR VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Milan Čapek z Trhového Štěpánova, Jaroslav Francl z Chlumčan B a  Josef Kopecký z týmu Popovic mají jedno společné. Všichni ve III. třídách přispěli k vysokým výhrám svých týmů rovnou sedmi brankami a stali se tak střeleckými králi víkendu České republiky.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 550 diváků v OP

Nevídanou návštěvu 550 fanoušků na zápase okresního přeboru zaznamenal rozhodčí do zápisu v souboji SK Dolní Bojanovice - TJ Starý Poddvorov na Hodonínsku. Jde o tradičně velmi navštěvované derby. 

 

OBRAT VÍKENDU – Při výhře 7:5 rozhodly dva góly v nastavení

Utkání TJ Slavoj Bohušovice nad Ohří s TJ Chlumec přineslo napínavou podívanou. Po divokém poločase 4:4 byl stav v chvíli před koncem 5:5. Pak se ale svým čtvrtým gólem v zápase prosadil v 90. minutě hostující Malec a výhru Poddvorova potvrdil v nastavení Sak.

 

DIVOČINA VÍKENDU

Sudí Jan Mach v utkání jihočeského krajského přeboru vyloučil tři hráče Táborska B (jednoho po dvou žlutých, dva za kritiku rozhodčích – v případě jednoho fotbalisty šlo o střídajícího hráče) a jednoho hráče Prachatic (2x ŽK za fauly).

 

Čtyři hráči byli vyloučeni po vzájemné potyčce v zápase Klamoše s Nechanicemi.

 

Vrhaveč dohrávala v sedmi. O čtyři vyloučené přišla během dvaceti minut. Případ jsme podrobně popsali ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou