HVĚZDY V PRALESE: Moderátor Hrdlička nasázel čtyři góly. Trefil se i Tomáš Řepka

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Sokol Červené Janovice je dál stoprocentní, vykope postup ze III. třídy? K drtivé výhře 10:1 přispěl jak bývalý reprezentant Roman Bednář, který vstřelil hattrick, tak Tomáš Řepka, který se prosadil brankou na 9:1 v 74. minutě.

 

V akci nadále zůstávají i nekdější nejlepší střelci české nejvyšší fotbalové soutěže. Michal Ordoš vyhrál tabulku kanonýrů první ligy v sezóně 2009/2010. Teď chodí kopat za tým TJ Počenice - Tetětice v okresním přeboru a o víkendu se gólově prosadil při prohře 1:4. V sezóně už nasázel osm branek. Jiří Kowalík byl králem střelců české ligy v sezóně 2002/2003. Ani on skórovat nezapomněl. Ve zlínské I.B třídě dal gól za Ořechov při vítězství 4:1, v sezóně se trefil sedmkrát. No a hned čtyřikrát byl nejlepším střelcem v historii české nejvyšší soutěže Horst Siegl. Dvaapadesátiletá legenda Sparty Praha stále nastupuje k zápasům, po boku svého syna sehrál poločas v utkání Jíloviště B a viděl žlutou kartu. Jeho syn Horst vsítil dva góly.

 

Další exsparťan Marek Kincl se gólově prosadil za Zlatníky v okresním přenoru Praha-západ.

 

Brankář Radek Sňozík vychytal nulu  v I.B třídě, jeho Lety porazily Dobříš B 3:0. A zadařilo se i moderátorovi Michalu Hrdličkovi. Ten nastoupil za Všenorský SK a rovnou čtyřmi góly přispěl k demolici jesenického béčka 14:1.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou