NEJ VÍKENDU: Světový rekord? Rozhodčí vyloučil v 5. minutě tři hráče jednoho týmu!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde sudí rozjeli karetní mariáš?

DEBAKLY VÍKENDU

19:0 

18:0

17:0 

 

KANONÝR VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Hned dva ostrostřelci se trefili sedmkrát. Martin Budský přispěl k výhře Vejprt 13:0 na hřišti Jeseně. Jakub Juchelka zase nasázel sedm fíků do sítě Řepiště při debaklu 19:0.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Hned 550 diváků si našlo cestu na utkání zlínského krajského přeboru. Derby mezi Brumovem a Nedašovem tak mělo parádní kulisu, ze které domácí hráči těžili. Ze zápasu máme ohlasy z obou týmů.

 

OBRAT VÍKENDU

V duelu FC Morkovice B - Sokol Žalkovice vedli hosté ještě 25 minut před koncem 5:1. Jenomže pak přišel naprostý kolaps Žalkovic a morkovické béčko končilo utkání v euforii. V 84. minutě totiž domácí Šustr otočil na konečných 6:5!

 

DIVOČINA VÍKENDU

Vůbec nejvíce karet v zápase tasil rozhodčí duelu Předboje proti Veleni, a to celkem patnáct (třináct žlutých, dvě červené)!

 

Událost, která se jen tak nevidí, se udála v utkání klatovské III. třídy. Domácí Kolinec změřil síly s Žichovicemi. A hosté v 5. minutě přišli po vyloučení o tři hráče a utkání tak dohrávali v osmi! Poločas ještě domácím stačili (1:1), Kolinec si nakonec došel pro výhru 4:2. A za co rozhodčí Stach už po pěti odehraných minutách vylučoval? Za kritiku své osoby - do zápisu uvedl, že mu tři hostující hráči nadávali (třetí hráč mu vulgárně vyčetl, jestli mu přijde normální, že vyloučí v páté minutě dva hráče, tak ho sudí poslal do šaten také).

 

Rovnou tři hráči Slavie Velký Borek B se nechali vyloučit po kritice rozhodčího v 89. minutě. 

 

Potyčka teprve po půlhodině hry poslala ze hřiště trojici hráčů v utkání Zbůch - Trnová (přečtěte si reportáž i ohlas).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou