Tipujte utkání tohoto kola, nebo pošlete fotografie ze zápasu. My vás po víkendu odměníme!

0

Tipujete na Fotbalunas.cz výsledky zápasů? Nebo posíláte z utkání, která navštívíte nebo sehrajete, fotografie či třeba reportáž? Tak v tom pokračujte, nově pro vás máme malou motivaci za vaši aktivitu - po víkendu vždy v úterý vyhlásíme registrovaného uživatele, který získá voucher na slevu do specializované sportovní prodejny!

POSÍLÁNÍ INFORMACÍ A FOTEK ZE ZÁPASŮ

Na fotbalunas.cz mají příznivci klubů možnost, jak snadno a rychle k libovolnému zápasu sdílet nejen fotky, ale třeba i krátký popis gólových situací a jiných zajímavostí, které o zápasu víte, nebo jste je osobně viděli. 

 

Fotky a informace nám muže přes růžové tlačítko poslat úplně každý registrovaný uživatel. Pokud jím ještě nejste, zabere to jen dvě minuty. Chcete se s fanoušky podělit třeba i fotky z rozcvičky nebo oslavy vítězství po zápase? Také žádný problém! Vše bude redaktorem fotbalunas.cz rychle zveřejněno.

 

TIPOVAČKA

Nedílnou součástí portálu fotbalunas.cz je samozřejmě oblíbený Expert tip. Tipovat můžete výsledky jakékoli soutěže České republiky, je na vás, v kolika soutěžích chcete zkusit přesnost vašeho odhadu a poměřit se s ostatními tipéry. Tipovačku najdete vždy pod danou soutěží, stačí se zaregistrovat na fotbalunas.cz a můžete odesílat své tipy a doprovodit je třeba i komentáři!

 

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou