Nejlépe vykopli sezónu v Batelově. Které další kluby uspěly?

0

Projekt Gambrinus Kopeme za fotbal přispěl k fotbalovému restartu, kluby maximálně podpořil a nadále podporuje. A jak dopadla zahajovací soutěž sezóny, tradiční Výkopná? Vítězné kluby, které obdržely nejvíce hlasů, se mohou těšit na velmi zajímavé ceny.

Na skvělé ceny se může těšit v soutěži nejvýše postavených 200 klubů! Ve hře samozřejmě byla spousta piva, chybět nemohla ani zásoba masa na pořádnou grilovačku. A pozor, absolutní vítěz Výkopné se vedle bohatého balíčku občerstvení a věcných cen stal také vítězem srpnové měsíční soutěže. A cenou není nic menšího než Gambrinus fotbalový den, který je jednoduše celodenní zábavou pro celou obec. Jeho součástí bude soutěžní zápas, koncert kapely Wohnout nebo fotbalové atrakce pro všechny generace.

 

A tímto absolutním vítězem výkopné se stal klub 1. FC Batelov, hrající v I.B třídě na Vysočině. Jeho fanoušci si tak užijí nabitý den se vším všudy. Druhý skončil v hlasování klub TJ Sokol Puklice, třetí místo obsadil TJ Sokol Úhonice. Kompletní pořadí týmů z Výkopné včetně uvedení všech vítězů cen najdete na www.kopemezafotbal.cz 

 

Tím to ale pro letošní sezónu rozhodně nekončí. Do projektu Kopeme za fotbal se můžete přihlásit i vy s vaším týmem! Kluby, které se do projektu zdarma zapojí, mají možnost získat některou z četných a hodnotných cen. Mezi hlavními cenami najdete unikátní autobusový zájezd pro celý klub do nádherné Allianz Areny na utkání Bayernu Mnichov anebo letecký zájezd pro celý klub na domácí utkání Chelsea včetně osobního setkání s fotbalovou legendou Petrem Čechem. Lákadlem bude určitě také duel proti ligové Viktorii Plzeň nebo trénink vašeho týmu pod vedením realizačního týmu Michala Bílka.

 

Více o projektu Gambrinus Kopeme za fotbal najdete ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou