Čistka v Plzni! Ofenzivní záložník má namířeno do Polska

0

Západočeský klub po nedávném dramatickém duelu s velšským TNS musí zkousnout ztrátu jedné ze svých novějších akvizic. O koho se jedná a kam má namířeno se dozvíte v článku níže. 

Adriel Ba Loua působil před Viktorií v Karviné, kde upoutal svými kvalitami natolik, že pro sezónu 2020/21 posílil západočeskou metropoli. Hned ve svém prvním roce v Plzni odehrál 31 zápasů a připsal si sedm gólů a stejný počet asistencí. 

 

Vice toho však nepředvede, jelikož po dohrání následujících duelů s bulharským CSKA Sofia v rámci posledního předkola Evropské konferenční ligy Viktorii opustí. Jeho kroky povedou do Lechu Poznaň, který po čtyřech odehraných zápasech polské Ekstraklasy vede tabulku s deseti body. 

 

"Hráč projevil zájem odejít do zahraničí a přišla i konkrétní zajímavá nabídka, kterou jsme se rozhodli akceptovat", uvedl k přestupu generální ředitel Plzně Adolf Šádek. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou