Slavia proti Olomouci nenastoupí! Co se přihodilo?

0

Sobotní duel třetího kola Fortuna Ligy mezi Sešívanými a olomouckou Sigmou se neodehraje. Alespoň tedy ne v předpokládaném termínu, jelikož Slavia požádala Ligovou fotbalovou asociaci o odložení duelu. Jaké byly důvody žádosti o odložení utkání osvětlil boss Jaroslav Tvrdík na sociálních sítích. 

Družina trenéra Trpišovského se po nepovedeném duelu v Budapešti vrátila kvůli problémům s letadlem později, než plánovala. Odvetné utkání s Ferencvárosem přitom Sešívaní hrají již v úterý a vzhledem k důležitosti odvety a nepříznivému výsledku z úvodního duelu jim volný víkend přijde jistě vhod. Maďarský celek bude mít před zápasem také volno, a tak se tah českého mistra jeví jako vcelku logický.

 

"Slavia pozadala LFA a SK Sigma Olomouc o moznost odlozeni sobotniho zapasu. Vzhledem k predbeznemu souhlasu vsech zucastnenych zastavujeme prodej vstupenek. Dekujeme vedeni LFA a zejmena souperi z Olomouce za velkoryse gesto. Tym tak bude mit stejny cas na pripravu jako souper", uvedl Tvrdík na Twitteru. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou