Vysvětlivky v souvislosti s COVID opatřeními ve fotbale

0

Sekretariát Řídící komise pro Čechy ve čtvrtek rozesílal informace pro přesný postup v soutěžních utkáních v rámci ŘKČ, jehož zněním v podstatě podrobněji vysvětluje, jakým způsobem před utkáním u všech přítomných osob zajistit informace o bezinfekčnosti.

Epidemiologická pravidla pro konání amatérských fotbalových utkání pod hlavičkou FAČR byla vydána, dá se říci, na poslední chvíli - týden před zahájením některých amatérských soutěží. O těchto pravidlech jsme informovali v minulosti a od té doby se nalezlo mnoho dotazů, jak přesně postupovat. Zřejmě byl vyžadován nějaký ucelený manuál, aby se předešlo nechtěnným komplikacím.

 

Řídící komise pro Čechy se tedy rozhodla informovat kluby které zašťiťuje s takovým manuálem, jak před každým utkáním postupovat, aby bylo dodrženo veškerých platných opatření. Manuál s ohledem na jeho znění je použitelný ve všech amatérských soutěžích.

 

E-mail, který byl ze sekretariátu ŘKČ odeslán jsme upravili do čitelnější podoby a přiložili jeho znění do galerie tohoto článku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou