Hradec Králové - IV. třída sk.A - Hráčem 11.kola se stal Jan Němec z Lokomotivy Hradec Králové

0

Gólman hradecké Lokády Jan Němec se zcela zaslouženě stal hráčem 11.kola. Jeho spolehlivý výkon v bráně, kdy přiváděl k zoufalství hráče Černilova ho vynesl na první místo. Na dalších místech se umístili Tomáš Matoušek a Petr hrubý

1.místo:  Jan Němec               -  40%   -  TJ Lokomotiva Hradec Králové B

2.místo:  Tomáš Matoušek     -  27%   -  FK Černilov B

3.místo:  Petr Hrubý               -  13%   -  Sportovní klub Slavia Libřice

 

 Na dalších místech se umístili hráči Sendražic a Neděliště

 

Jan Němec - Svými jistými zákroky přiváděl k zoufalství hráče Černilova. Navíc výtečně četl hru a spostu šancí zlikvidoval hned v zárodku. Jeho výkon se fanouškům natolik líbil, že ho vynesl na první místo se 40% všech hlasů

 

Tomáš Matoušek -  Hráč, který jako jediný dokázal vstřelit branku vítězi tohoto kola. Tomáš Matoušek celý zápas dirigoval hru svého týmu a snažil se znovu a znovu pokořit neprostupnou obranu Lokomotivy. Tímto výkonem se dostal na druhé místo s 27% všech hlasů.

 

Petr Hrubý - I když jeho klub v derby ve Smiřicích prohrál, tak Petr hrubý odvedl poctivý výkon. Fanoušci si toho všimli a dostali ho na třetí místo s 13% ze všech hlasů.

 

S Janem Němcem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 

Těšte se na další hlasování o hráče 12.kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 4.5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou