Sparta shání reprezentanta, přijít by měl ze země tulipánů

0

Většina očí směřuje k odvetě 3. předkola Ligy Mistrů, kde bude muset pražský klub odvracet nepříznivý výsledek. Současně se ale Sparta stále snaží posílit svůj klub. Dopomoci by k tomu měl český reprezentant.

V Holandsku se začíná spekulovat o odchodu Michala Sadílka, který má z PSV Eindhoven zamířit právě do Sparty. S touto informací přišel nizozemský web ED. Podle něj má Sparta o mladého dříče velký zájem. Nadějný středopolař, který může nastoupit i v krajní obraně, by byl pro Spartu nepochybně kvalitní posilou.

 

Holandský celek také vykročil do kvalifikace o Ligu mistrů, svůj zápas ale zvládl o poznání lépe, než Sparta. S Galatasaray si poradil v poměru 5:1 a jen zázrak by znamenal nepostup PSV. K chystané odvetě s tureckým celkem vyrazil Eindhoven právě bez Sadílka. Podle nizozemských médií je důvodem absence českého reprezentanta plánovaný odchod. A jedním z vážných zájemců je  Sparta.

 

Předchozí sezonu strávil Sadílek na hostování v Liberci. O hostování by se podle zdrojů mělo jednat i tentokrát, součástí by ale měla být i opce na přestup, čemuž by se PSV nebránilo.

 

Sadílkova smlouva v Nizozemsku totiž končí už příští rok. Sportovní žeditel Tomáš Rosický nedávno v klubovém videu zájem o 22letého fotbalistu nepopřel.

 

Člen našeho reprezentačního týmu na EURU 2020 je cílem pražské Sparty, ikdyž oficiální nabídka za hráče ještě nepadla. Přijít by měla v nejbližších dnech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou