Hotovo! Avizovaná posila pražské Slavie je podepsána

0

Slavia na svém webu v pátek informovala veřejnost, že reprezentační útočník Michael Krmenčík, 28letý forvard, autor 92 soutěžních branek, posílí pražský celek z Edenu. Přichází na roční hostování s povinnou opcí v případě postupu do základní skupiny Ligy mistrů.

Majitel tří českých mistrovských titulů s Viktorií Plzeň naposledy působil v řeckém PAOKU Soluň, kde hostoval z belgických Brugg a pomohl athénskému celku k zisku Řeckého poháru.

 

„Věříme, že je v nejlepším věku a že ještě nenaplnil celkový potenciál, kam by se mohl dostat. Vždy ho něco zastavilo. Má ideální rozpoložení, zkušenosti se zahraničím a s Českem. Má děti a rodinu. Věřím, že je fotbalu schopný dát všechno. Má možnost se dotknout svého stropu," těší se na novou posilu hlavní trenér Jindřich Trpišovský.

 

„Pocity jsou super. Vrátil jsem se domů do Česka a když se ozvala Slavia, tak to byla jasná volba. Je to podle mě největší klub v Česku. Těším se na spolupráci s panem Trpišovským. Chtěl bych vyhrát titul, být prospěšný pro tým, aby si mě fanoušci Slavie trošku oblíbili,“ říká po podpisu smlouvy Michael Krmenčík.

 

„Jsem moc rád, že se příchod Michaela Krmenčíka do Slavie povedlo dotáhnout. Zájem Slavie i trenérského týmu Jindřicha Trpišovského byl dlouhodobý. Bylo to jedno z nejtěžších jednání, protože Bruggy do Michaela hodně investovaly a nechtěli se ho jen tak vzdát. Chtěl bych ale nakonec poděkovat všem zúčastněným stranám,“ říká Daniel Smejkal z agentury IFM-M, která hráče zastupuje.

 

 

Michael Krmenčík odehrál za reprezentaci celkem 33 utkání, ve kterých skóroval devětkrát. Součástí českého kádru byl i na uplynulém Euru, na kterém naskočil do čtyř zápasů, včetně čtvrtfinálového duelu s Dánskem. V české lize celkem odehrál 127 utkání, ve kterých vsítil 54 branek, na dalších čtrnáct pak přihrál svým spoluhráčům. Je majitelem celkem pěti mistrovských titulů. Tři získal s Plzní, další dva během angažmá v Bruggách.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou