Stanciu na odchodu?

0

Již před delší dobou zaznamenala česká média potencionální zájem anglického Leedsu u rumunského středopolaře. Nyní má ale Nico blíž do jiného zvučného klubu.

Informace přináší především rumunské zpravodajské plátky, které se vesměs shodují, že Slavia už se se svým tvůrcem hry pomalu loučí. 

 

Momentálně největším zájemcem o 28letého záložníka je turecký Galatasaray Istanbul. A jsou připraveni si za hráče připlatit. 

 

“Turci potvrzují jednání se Slavií. Fanoušci už o něm hovoří jako o nástupci legendárního rumunského záložníka Gheorghe ‘Gica’ Hagiho, který v Galatasaray odehrál 132 utkání a zaznamenal 59 gólů,” píší na rumunském Digi Sportu.

 

Nico přišel do Slavie ze saúdskoarabského Al Ahli za €4 mil (100 milionů korun) v roce 2019. Nabídka istanbulského velkoklubu by měla činit €8,6 mil (220 milionů korun).

 

Za sešívané odehrál doposud 54 utkání, ve kterých střelil 14 branek a posbíral 9 asistencí. V uplynulé sezóně byl také zvolen nejlepším zahraničním hráčem české ligy.

 

Především během posledního roku na sebe poutal pozornost skvělými výkony, ať už v české, či Evropské lize. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou