VIDEO: Na Chorvaty se změnou v sestavě? Bude reprezentace stačit na vícemistry světa?

0

V 18:00 nás dnes čeká v Hampden Parku další vystoupení české reprezentace na Mistrovství Evropy. Soupeřem jí budou nebezpeční Chorvaté, kteří se mohou pyšnit titulem vícemistrů světa.

S ambiciózními Balkánci se družina Jaroslava Šilhavého utkala i na minulém Euru. Tehdy ještě pod taktovkou Pavla Vrby dokázali hráči i přes nepříznivý vývoj smazat v úplném závěru dvougólové manko zásluhou Milana Škody a Tomáše Necida, avšak ani bod na postup nestačil. Jediným pamětníkem tohoto duelu je ze současné sestavy pouze kapitán Vladimír Darida. "Zopakovat stejný výsledek by špatné nebylo, ale naše hra musí být lepší než tehdy ve Francii", uvedl.

 

Češi budou v zápase spoléhat především na Patrika Schicka, který prokázal v duelu se Skoty své kvality a vystřelil reprezentaci důležitou výhru. Chorvaté první utkání proti Anglii nezvládli a díky brance Sterlinga prohráli 0:1. Není tak pochyb o tom, že Zlatko Dalič, chorvatský lodivod, dá jasný pokyn k ofenzivní hře od první minuty, jelikož jeho svěřenci musí nutně bodovat. 

 

Mluví se také minimálně o jedné změně v sestavě, kdy Krále by mohl nahradit Holeš.

 

Předzápasová tisková konference s Jaroslavem Šilhavým a Vladimírem Daridou

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou