Dresy ze zápasu se Skotskem jdou na dobrou věc

0

Družina Jaroslava Šilhavého vstoupila do Mistrovství Evropy skvěle, když dokázala v Hampden Parku porazit nevyzpytatelné Skotsko 2:0 díky dvěma zásahům Patrika Schicka. Pokud byste měli zájem o dres některého z českých plejerů právě z tohoto utkání a zároveň také o podporu projektu Kapka naděje, níže se dozvíte, jak na to. 

Aukce bude probíhat až do 25. 6. do 15 hodin zde

 

Jen pro zajímavost, nejvyšší poptávka je zatím po dresu kanonýra Schicka, jehož cena se zatím vyšplhala na 1000 euro. Hluboko sáhnete do kapsy i u dresu talentovaného Adama Hložka a dvou "kladivářů" - Vladimíra Coufala a Tomáše Součka. Cena jejich trikotů sahá ke čtyř stům eur.

 

Doposud se v rámci této aukce pro Kapku naděje, která pomáhá například dětským pacientům s poruchou krvetvorby či nádorovými onemocněními, vybralo úctyhodných 7277 eur.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou