Viktorka zůstává ve F:NL!

0

O trablích, se kterými se žižkovská Viktorka musela v posledních měsících vypořádávat jsme Vám již psali zde a zde. Nakonec ale dospělo vše do zdárného konce. Snad už definitivně.

V průběhu května oznámil Martin Louda, dosavadní majitel, svůj úmysl prodat klub. Viktoriánům se totiž přes dlouhá jednání nedařilo najít finální společnou řeč s městskou částí Praha 3 a reálně hrozilo, že Žižkov si příští sezónu, i přes konečné čtvrté místo v tabulce, druhou nejvyšší ligu nezahraje. 

 

Za cenu 25 miliónů tak nabídl Louda klub k odkupu. Jak sám zmínil, jednalo se o pouhý zlomek sumy, který do klubu investoval.

 

Nakonec se přeci jen vše v dobré obrátilo a jak dnes oznámila Viktorka na svých facebookových stránkách, licence klubu bude poskytnuta a setrvání v druhé lize je tak zaručeno. 

 

V žádném případě to ale neznamená, že má klub po všech starostech a strastích a dobře si to uvědomuje, jak dodává hned záhy. "Čeká nás ještě spousta práce, klub i radnice se zavázaly ke splnění několika zásadních kroků, takže si musíme vyhrnout rukávy."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou