V Sedleci proběhlo derby pražských S, zvítězila láska k fotbalu

0

Již podruhé se v Sedleci uskutečnilo derby pražských S a stejně jako poprvé, i tentokrát se obě mužstva rozešla smírně.

Sedlec je městská Karlovy Vary a čítá asi 560 obyvatel. Utkání, do kterého nastoupila spousta legend a veteránů, ale i mladých talentů, probíhalo za perfektního počasí a skvělé nálady. 

 

Na stadion zavítalo 450 diváků, kteří k pivku a klobáse dostali naservírovanou i kvalitní dávku fotbalového umění.

 

První půli ovládli sparťanští, v jejichž řadách se nacházeli například Horst Siegl, Martin Frýdek, Jiří Jarošík či Jan Koller, v poměru 4:2.

 

Stejným výsledkem skončila i půla druhá, jen v opačném gardu. Za slávisty nastoupila taková jména, jako Vladimír Šmicer, Pavel Kuka, Jaroslav Černý, či František Dřížďal a ti se, spolu se spoluhráči, postarali o konečný stav 6:6.

 

První derby proběhlo již v roce 2007 a povedlo se také na výbornou, tehdy byl výsledek dokonce 9:9. Tentokráte bylo k vidění branek o něco méně, na skvělém zážitku to však nezanechalo sebemenší kaňku.

 

V galerii naleznete zápasové fotky a momentky, za které děkujeme stránce Fotbal v Karlovarském kraji (a Natálii Válové) a také Danu Seifertovi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou