Kdo nominoval Poborského? Pochybnosti o jeho kandidatuře jsou na místě

0

Česká fotbalová legenda a jeden z kandidátů na post předsedy FAČR Karel Poborský dost možná opět ztratí na sympatiích. Po zvláštní schůzce s "bafuňáry" Peltou, Šádkem a spol. se nyní vynořil další problém. Jako jediný z kadidátů totiž ještě neuvedl, kdo ho v kandidatuře podpořil. Na místě jsou tak otázky, zda není jen další "loutkou" někoho v pozadí. K této kauze se vyjádřil i šéfredaktor magazínu HATTRICK Pavel Procházka, na jehož otevřený dopis, který zveřejnil na sociálních sítích, se můžete podívat níže. 

"Dobrý den, vážení přátelé,

 

vzhledem k tomu, že kandidát na předsedu FAČR Karel Poborský (na rozdíl od Petra Fouska i Vladimíra Šmicera) dosud nezveřejnil, které subjekty ho oficiálně na tuto funkci navrhly (přestože ho k tomu kromě několika médií vyzvala i česká pobočka Transparency International), objevují se čím dál tím více spekulace, zda vůbec splňuje kritéria stanované Stanovami FAČR pro tuto kandidaturu (nominace alespoň od tří krajských svazů, či od sedmi okresních svazů, nebo od deseti klubů). 

 

Aby se tyto dohady ještě před čtvrteční volbou mohly rozptýlit, žádám Vás, aby tyto konkrétní nominace sekretariát FAČR veřejně prezentoval na svých webových stránkách, jak tomu ostatně bývalo i v minulosti. Případně aby je sdělil alespoň médiím a vytvořil před volbou transparentní podmínky tak, jak o to již oba kandidáty veřejně požádala česká pobočka celosvětově respektované organizace Transparency International".


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou