Sparta po žních k Turkovi nechce

0

Včerejší triumf španělského Villarealu ve finále Evropské ligy nad věhlasným Manchesterem United sparťanské příznivce těšit nemohl. Po nesmírně napínavém duelu, který vyvrcholil dlouhatánskou sérií pokutových kopů, přibyl Spartě další možný soupeř do osudí kvalifikace o Ligu mistrů, který je zároveň asi tím největším strašákem "Letenských". 

Vícemistr letošní sezóny turecké ligy, bývalé působiště Milana Baroše nebo Tomáše Ujfalušiho, červenooranžová kombinace dresů a fanatičtí fanoušci. Fotbaloví znalci jistě už tuší, že se nejedná o nikoho jiného, než o Galatasaray Istanbul. Dvaadvacetinásobný turecký mistr by byl pro družinu trenéra Vrby těžkým oříškem. Nutno podotknout, že jak rakouský Rapid, tak dánský Midtjylland, by nejspíše byli schůdnější variantou. 

 

Los druhého předkola Ligy mistrů je na programu 16. června, samotné utkání pak 20., respektive 21. července a odveta o týden později. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou