Jak to bude dále s Kúdelou?

0

Ondřej Kúdela neuspěl se svým odvoláním proti trestu na deset zápasů za neprokázanou rasistickou urážku u odvolací komise UEFA. Jak bude celý případ pokračovat? 

Zkušený stoper pražské Slavie to po neúspěšném odvolání nevzdává a hodlá očistit své jméno. Rozhodl se obrátit na mezinárodní sportovní arbitráž CAS v Ženevě.

 

Kúdela tak definitivně přišel o start na EURU. Uzávěrka nominací totiž musí být uvedena do 1. června a do té doby nelze odvolání u mezinárodní arbitráže stihnout. Místo Kúdely se na Mistrovství Evropy podívá Michal Sadílek, kmenový hráč PSV Eindhoven momentálně hostující v Liberci. 

 

"Mrzí mě, že jsem přišel o Euro, ale chci očistit své jméno, takže budeme bojovat dál. Děkuju rodině, Slavii a panu Tvrdíkovi, fanouškům i veřejnosti za obrovskou podporu. Moc si toho vážím," prohlásil Kúdela.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou