Chtěli jsme bojovat o druhou ligu, říká domažlický trenér Petr Dobrý

0

Ukončení sezóny všem amatérským soutěžím, tedy od třetí ligy dolů, některým týmům na chvostu tabulky pomohlo. Ale jsou i takové, kterým to překazilo boj o historický úspěch. Takovým týmem mohl být chodský celek TJ Jiskra Domažlice, hrající ČFL A, který po odehraných kolech ztrácel tři body na rezervu Sparty Praha, kterou doma porazil a měl ještě zápas k dobru. My jsme k tomuto tématu vyzpovídali asistenta trenéra domažlického celku Petra Dobrého.

Celý rozhovor naleznete v galerii.

 

Petr Dobrý měl závěrem rozhovoru ještě jedno přání, a to připomenout jednu benefiční akci, kterou pořádá Jiskra spolu s SK Slavií Vejprnice:

 

"Závěrem bych chtěl ještě připomenout benefiční akci pro Jirku Šámala. 

 

My všichni z klubu děláme všechno pro to, abychom vybrali nějaké finance. Pro Jirku je vytvořená sbírka a bankovní konto, na které je možné mu v boji se zákeřnou nemocí ALS přispět. 

 

V rámci benefičních zápasů odehrajeme jedno utkání v Domažlicích, kam bych chtěl pozvat všechny fanoušky, aby přišli podpořit jak domažlické hráče na hřiště, kteří se na diváky ohromně těší, ale zejména právě Jirku, který udělal nejen pro domažlický fotbal hodně a momentálně mu můžeme pomoci jedině financemi.

 

Veškerý výtěžek ze vstupného a další případné dary budou Jirkovi následně předány, tak abychom zajistili jak jeho, tak jeho rodinu.

 

Budeme věřit v zázrak, že se něco stane a že se s Jirkou ještě potkáme na hřišti.

 

Veškeré informace o benefiční akci naleznete na našich webovkách v sekci příspěvků. Budeme se těšit na účast všech fanoušků fotbalu a Jirky Šámala."

 

Že dosud nevíte, o jakou benefiční akci se jedná? Níže vkládáme odkazy, kde se všechno dozvíte:

VIDEO: Horváth a spol. podpoří vejprnického trenéra v boji s ALS

Fotbalem pro Jirku Šámala


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou