Šádek o post místopředsedy FAČR bojovat nebude

0

Generální ředitel Viktorie Plzeň Adolf Šádek stáhl svou kandidaturu na post místopředsedy FAČR, což je pro mnohé poměrně šokující informace. Jaké jsou jeho další plány? 

"S tímto rozhodnutím jsem během úterý seznámil kolegy na zasedání Ligového výboru LFA a nyní jej chci oznámit veřejně. Na valné hromadě se budu ucházet pouze o jediný post, a to člena výkonného výboru za kluby první a druhé ligy", uvedl pro oficiální web Viktorie Plzeň Šádek. 

 

Valná hromada se bude konat v Nymburce 3. června. Plzeňský boss zde tak bude bojovat "pouze" o jedno ze dvou míst ve výkonném výboru za první a druhou ligu. Dalšími kandidáty na tento post a Šádkovými soky jsou Tomáš Bůzek, Martin Malík, Jiří Rýva, Dušan Svoboda a Jaroslav Tvrdík.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou