Jací hráči jsou nejlepší na jednotlivých postech podle LFA?

0

Tradiční anketu o nejlepší hráče na jednotlivých postech, kterou vyhlašuje LFA ovládla pražská Slavia, která má vítěze ve třech kategoriích ze čtyř.

Brankář - Ondřej Kolář

 

Šestadvacetiletý gólman obhájil vítězství v anketě z minulého roku. Před druhým Laštůvkou zvítězil o 106 bodů. Kolář šestnácti vychytanými nulami pomohl Slavii k třetímu titulu v řadě. Povedla se mu i taková kuriozita, dokázal vstřelit gól z penalty v domácím utkání proti Příbrami.

 

 

Obránce - Ondřej Kúdela

 

Zvítězil o 131 bodů před svým parťákem ze stoperské dvojice Davidem Zimou. Kúdela odehrál 28 zápasů, ve kterých se mu podařilo vstřelit 6 branek. Obrana Slavie byla hlavně díky němu nejlepší v lize, inkasovala pouze 19 branek.

 

 

Záložník - Lukáš Provod

 

Čtyřiadvacetiletý reprezentant, který se v průběhu sezony stal hlavní oporou vršovického celku zasáhl do 28 zápasů, v nichž vstřelil 3 góly a zaznamenal 8 asistencí. V závěru sezony si nešťastně poranil koleno a přijde tak o Euro.

 

 

Útočník - Adam Hložek

 

Osmnáctiletý talent a nyní už i stálice českého nároďáku nastoupil vinou zranění jen do 18 zápasů. V těch se mu podařilo dát 11 branek a na dalších 7 nahrál. Stal se zároveň nejmladším střelcem hattricku v české nejvyšší soutěži.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou