Kam po sezoně zamíří Tomáš Vaclík? Vrátí se do Česka?

0

Tomáš Vaclík bude na EURU nejspíše českou brankářskou jedničkou a vzhledem k tomu, že končí po třech letech ve španělské Seville, bude hrát nejen o úspěch celého týmu, ale i o své budoucí angažmá. 

Českému reprezentačnímu gólmanovi končí ve Španělsku smlouva, bude tak muset přes léto hledat nové působiště. Největší zájem má podle všeho turecký Besitkas, který Vaclíka chtěl přivést na hostování miulou sezonu. Když se na jaře začal řešit Vaclíkův konec v Sevile, médii proběhly i možné spekulace o návratu do Sparty, sám hráč to však popřel. Vaclík by podle všeho mohl zamířit do Anglie či Itálie. Vyloučené není ani setrvání na Pyrenejském poloostrově. 

 

"Další kapitola mé kariéry končí. V Seville jsem zažil úžasné tři roky. I když pro mě byla minulá sezona náročná, s klubem se loučím s největším respektem a úctou," prozradil Vaclík. V Seville strávil celkem tři sezony a dokázal vyhrát Evropskou Ligu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou