Dva skvělí gólmani končí

0

Sezóna 2020/21 byla pro Jaroslava Drobného a Radima Ottmara, strážce svatyně Českých Budějovic, respektive Hradce Králové, tou poslední ve stávajících klubech. Kam jejich další kroky povedou?

Rozhodnutí skončit v Budějovicích ve mně zrálo delší dobu. Dá se říct, že prakticky od zimy bylo skoro jisté, že tady po sezoně nebudu pokračovat. Mám trošku jiný názor na fotbal než někteří lidé, kteří tady v klubu pracují. Ale to je naprosto normální. Zkrátka všechno směřovalo k tomu, že v Budějovicích skončím“, uvedl Drobný po utkání se Slováckem v online rozhovoru.

 

Jedenačtyřicetiletý brankář se zkušenostmi z Bundesligy však kariéru končit nehodlá. "Je tu jedna možnost z Německa, kde bych mohl pracovat jako trenér brankářů. Potom je i šance, že bych mohl pokračovat jako hráč v Řecku a také v jednom českém ligovém klubu. Ale musí to pro mě mít smysl. Jinak si klidně dám na rok pauzu“, odpověděl na otázku týkající se jeho pokračování ve fotbale. 

 

Zato Radim Ottmar po posledním utkání s Líšní, ve kterém byl kapitánem "votroků", pověsil kopačky na hřebík. Pro klubovou televizi se v emocích vyjádřil takto: "Na zápas jsem se těšil. Všechny věci okolo byly pro mě hrozně potěšující, jsem za to velice rád a všem děkuji". 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou